,,We zijn klein begonnen, en we werken gestadig naar het doel. Boss Radio & TV zal uitgroeien tot het ultiem netwerkpunt voor alles dat te maken heeft met showbizz. We onderscheiden ons door in alle opzichten voordelig uit te vallen voor de actoren in de entertainmentbranche en aanverwante sectoren. Dit medium omarmt stakeholders in de entertainmentbranche niet als klanten, maar als partners; van artiesten en muziekgroepen, tot showpromotors en toneelgroepen als partners.” Zo introduceert Delano ‘Lill B’ Doekoe, directeur-eigenaar van Boss Radio & TV, zijn nieuw online radio- en televisiestation.

Boss Radio & TV biedt dagelijks nieuwspresentaties, actualiteitenprogramma’s en talkshows.

De doelgroep is een dwarsdoorsnee van de Surinaamse maatschappij, met lokale muziek als verbindende factor.

Na een proefperiode van enkele maanden wordt de operatie opgeschaald. ,,We zullen ons actiever en nadrukkelijker opstellen in medialand. Er zijn veel nieuwe ideeën die in uitvoering zullen worden gebracht,” aldus Doekoe. Hij vertrouwt erop dat Boss Radio & TV goed wordt opgevangen door het publiek. De groeiende luisterdichtheid liegen er niet om.

Boss Radio & TV verwelkomt ook bedrijven en organisaties die hun producten en diensten willen bekendmaken bij een breed publiek. Er wordt daarbij veel rekening gehouden met kleine en startende ondernemers.

Het station biedt daarnaast ook mediadiensten aan, waaronder: foto- en videoreportages, video-editing, reclame & advertising.

Boss Radio & TV is te volgen op: Weblink : https://zeno.fm/radio/lil-b-media/

Facebook : BossTvSuriname

Youtube : Boss Tv Suriname

LinkedIn : Boss Tv Surinam

(Louis Alfaisie @2022)