Taya, Jerrel en Stiko zijn als Christelijke vrienden in aanzien in de kerk. Ze leiden een haast voorbeeldig leven in een dorp in Frans-Guyana, vlakbij de grens met Suriname. Hoewel ze regelmatig worden gewaarschuwd door de kerkleider, kunnen ze het niet weerstaan om uit nieuwsgierigheid hun grenzen te verleggen. Het gevaar loert dan ook om de hoek; een bandeloze vriend introduceert ze in de wereld van La Fête de la Musique, een jaarlijks terugkerend Frans muziekfestijn. Het is er een broeinest met een overvloed aan losbandigheid, naaktheid, alcohol en drugs. Hun contact met deze de wereld brengt hun vroomheid uit evenwicht.

Het trio keert de kerk de rug toe en reist voortaan regelmatig naar Suriname waar ze volledig transformeren. El Durando is een rokkenjager geworden en Stiko wordt opgeslokt door de drugswereld waar hij verkoper wordt en deals weet te sluiten die hem behoorlijk wat geld opleveren. Taya daarentegen belandt als meeloper tussen hangjongeren, totdat hij wordt geronseld om als drugskoerier een kans te wagen naar Nederland. Van het voorbeeldig leven van de jongemannen in Frans-Guyana is niets terug te zien in Paramaribo.

Alle drie gaan zij dieper de gekozen verkeerde paden op, totdat Jerrel een ingeving krijgt. Hij meent de liefde van zijn leven te hebben gevonden en heeft er alles voor over een succesvolle toekomst in te gaan met haar. De ingeving stelt hem niet alleen in staat zich los te weken van zijn machogedrag, hij keert zich ook weer tot God. Ook wanneer hij opnieuw in contact komt met zijn oude vrienden en het een ware uitdaging wordt om niet toe te geven aan de immoraliteit, houdt Jerrel zijn rug recht.

CAST

Jerrel – El Durando Misiedjan

Taya – Clifton Djoe

Stiko – Quinton Black

Oom B – Idel Morica

Zipora – Luenda Milano

Pamera – Mimoza Alida

Purrie – Purchinio Banda

Boggel Himself

Lucky BakaaBoi

Bondje Himself

Djimbe – Astrando Patra

Pastor Gran Santi – Dwight Pascal

Siphora Misiedjan

Soengaila Black

Djogaila Black

Steve Pinas

Donovan Bojoko

Merio Royal

Meepa Kingswijk

Daniella Vijgeboom

Pae

Toto

Boston

Bo

Avra