Na het succes van deel 1 en deel 2 komt filmproducent Para’s Media uit met deel 3 van de film Dyalusu Uman. Andaa (Siphora Misiedjan), de jaloerse vrouw uit deel 1, ontpopte zich in het tweede deel als de extreem dominante partner van Diede (Quinton Black). ‘De situatie wordt in deel drie echt te gek voor woorden, het wordt explosief. Behalve de humor, schets deze film situaties die we in het echt ook zien bij de zogenaamde toxic relationships. Dyalusu Uman is een film waarmee wij met de relatie van Andaa en Diede de kijker een aantal praktische relatieproblemen voorhouden. Iedereen verwerkt de verhalen anders. Voor de een is het louter ontspanning, de ander leert er echt iets uit,’ aldus El Durando Misiedjan, directeur van Para’s Media.

Een opvallende nieuwkomer in de Djalusu Uman serie is de artiest Janie Adams, bekend van nummers als Waka libi tjai paati, Warrior en Kong teke mi. Hij scoort nu een hit met Wini mang.

Abonnees van streamingplatform Marronflix wachtten sinds vorig jaar op het vervolg.                  De aankondiging met een spannende trailer is dus met open armen ontvangen. De bazige houding van Andaa heeft vooral bij mannen voor ergernis gezorgd, evenals de onderdanige rol die Diede aanneemt.

In deel 3 zoekt ze de uitersten nog verder op. Steeds meer mannen raken betrokken bij de escapades van Andaa. En alsof de mannen in Suriname niet genoeg zijn, pakt de Boss Lady haar koffer en vertrekt met de noorderzon naar Nederland. Daar zitten mannen met veel geld en die laten niet met zich sollen, denken haar vriendinnen. De Boss Lady is niet van plan de tijgerin in haar tot poes om te dopen. Toch wordt het ook voor de “ptata man” een ware uitdaging om Andaa te temmen.

En hoe verloopt het leven verder voor Diede?

De films is tot stand gekomen mede dankzij de sponsoring van Ghabia Travel, Moses Carwash en Flo’s BBQ.

Dyalusu Uman III is een Surinaamse romantische drama, dat in 2022 is geproduceerd door Siphora Misiedjan / Para’s Media als vervolg op Dyalusu Uman II. Net als deel 1 en deel 2 is ook deel 3 gereserveerd voor abonnees van het streamingplatform www.marronflix.com.

ACTEUR                                                        PERSONNAGE

Quinton Black                                                 Diede

Siphora Misiedjan                                           Andaa

El Durando Misiedjan                                     Buurman Stacy Papi                                                       Buurvrouw