The Latin King of Suriname, Johan Misiedjan, heeft zijn grote hit ‘Mi Lobi Wi’ ook op Sint Maarten gelanceerd. “Ik heb interviews gedaan bij de radiozender Laser 101, Radio Sint-Maarten en nog vier andere. De reacties van de radio dj’s en de luisteraars waren overweldigend.” Hij bezocht het eiland als onderdeel van zijn Caribbean promotour. De artiest was ook te gast op Curaçao en Aruba.

Ook heel interessant om te weten is dat zestien nummer 1 hits van de Latin King op de playlist van zes radiozenders op Sint-Maarten zijn geplaatst. Zijn nieuwe single ‘Waka Bun’ werd ook geïntroduceerd op het eiland in de Caribische Zee. De artiest heeft ook de kranten gehaald. De Caribbean promotour was allang gepland, maar door het drukke programma in Europa is het nu eindelijk gelukt.

Één van de doelen van de tour is, aldus Misiedjan, om de nieuwe generatie ook te bereiken met zijn muziek. De jongeren zijn minder bekend met de latin genres. Op de Antillen daarentegen, luisteren en dansen jongeren keihard erop los. Zijn tweede cd ‘Mi Wani Si Yu’ onder B&L Music werd  in de jaren ’90 veel op deze eilanden ook al graag afgespeeld. Misiedjan heeft ook plannen om Brazilië aan te doen voor een promotour.

(Bron: Iem Sabie)