De titeltrack van Suriname’s nieuwste speelfilm ‘Peet – Nu of nooit’ is uit. Het nummer heet Lobi tori en is een trio, gezongen door: Taya Uwii (Clifton Djoe), El Durando Misiedjan en Meepa. De drie zingen over het belang van ongeconditioneerde liefde, geduld en respect in een relatie. Het liefdeslied en bijbehorende videoclip sluiten goed aan op de film, die nog moet uitkomen. Daarin staat ook de liefde centraal. De opnames van de muziekvideo zijn gemaakt in Suriname en Europa. 

Acteur en artiest Taya Uwii levert zijn bijdrage vanuit Europa. Filmdirecteur-acteur Misiedjan laat zien dat hij als vroegere gospelartiest, het zingen niet heeft verleerd. Het nummer duurt 4 minuten en 20 seconden, en is gezongen in het Nederlands, Sranantongo en Aukaans.

Met de videoclip licht Para’s Media een tipje van de sluier. Want, wie de videoclip heeft gezien, kan ook de verhaallijn van Peet aanvoelen:  liefde, trouw, telleurstelling, hoop etc etc. El Durando Misiedjan, Anthony Needa, Jelisa Sanches en Majenka Dominie spelen in de hoofdrollen. Peet is een Para’s Media productie. De film die binnenkort in première gaat, zal alleen te zien zijn op Marronflix.