Paradise, gezongen door I Faya (ft I Juba), staat deze week op de 1ste plek in de Top 15 Hitparade van Radio Boskopu. Lange uren in de studio en netwerken voor een betere promotie schijnen langzaam maar zeker vruchten af te werpen voor de zanger van Surinaamse komaf, die in Frans-Guyana woont en werkt.

Het reggaenummer begon enkele dagen na de introductie op Radio Boskopu (93.5 FM) in populariteit te stijgen. Paradise kwam in de 2de week van april de hitparade binnen op nummer 14. Behalve de inhoud van het lied, schijnen fans vooral ook de bijzondere samenwerking tussen I Faya en zijn moeder (I Juba) te waarderen.

Met Paradise legt hij als Rastafari niet alleen de nadruk op het door Jah beloofde Paradijs, maar wijst hij er ook op dat Surinamers zelf een paradijs van hun land kunnen scheppen door elkaar meer lief te geven, en meer samen te werken. ‘We hebben maar één Suriname. Laten we er iets goeds van maken’, aldus I Faya.

Hoewel Paradise al geruime tijd was opgenomen, had de artiest niet meteen tijd gestopt in de nodige promo voor het nummer. Ondertussen staat het lied wel in het repertoire van verschillende lokale radio- en tv-zenders.

Volg I Faya op:

Instagram: Ifaya3

Tiktok: Ifaya9 Twitter: https://twitter.com/ifaya3 FB: https://www.facebook.com/people/I-FAYA/100063154782848/ Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCADrfQC8kb_3en0TGcldqpw

(Show Pro Entertainment @2022)