El Durando Misiedjan geeft een betekenisvolle dubbele thumbs-up wanneer hij met een glimlach de studio verlaat om alweer een televisieploeg te woord te staan. Hij is tevreden over het nieuwste product van zijn organisatie. Para’s Media heeft een kinderserie gereed voor lancering en hoopt nog in 2021 daarmee uit te komen. “The M4 Girls’ zal, net als alle andere producties van de filmorganiatie, alleen te zien zijn op www.marronflix.com.

‘The M4 Girls’ is een kinderserie waarin vier meisjes zich ontpoppen als superheldinnen in Saint Laurent du Maroni, een plek in Frans-Guyana, vlakbij de grens met Suriname. Dankzij hun superkrachten zijn ze in staat gevaar te detecteren, problemen op te lossen, mensen te redden en hun omgeving positief te beinvloeden. Maar hun weldaden gaan niet zonder slag of stoot, want ze krijgen geduchte tegenstand van enkele slechterikken. Het is voortdurend een strijd tussen goed en kwaad.

Misiedjan zegt dat de karakters (Mamisji, Mamsjoe, Maisja en Maabaaka) zodanig in elkaar zijn gezet dat kleine meisjes zich graag met deze heldinnen associëren: “Naar gelang het verhaal zich ontwikkelt, zullen we als organisatie de meningen van het publiek peilen om het verloop te bepalen. Elke episode zal een mix zijn. We nemen de verwachtingen van onze de abonnees van marronflix mee, maar de verrassingen zullen niet uitblijven. Het zal spannend blijven”.

In de eerste episode zal de kijker kennis maken met de meisjes, die in contact komen met de bron van hun speciale krachten.

Starring: Lorisca Malon, Ginna Totoe, Marielle Akoma, Mariella Akoma. Hun tegenrollen worden vervuld door: Andrew Koida, Robertino Adelaar en Gerard Winter.

(Louis Alfaisie @2021)