Gospelzanger Revo Pinas heeft na dertien jaar aan het roer van het huwelijkschip niks te klagen. Sinds hij en Johanna Dompig zo’n achtieneneenhalf jaar geleden begonnen, overlaadt zij hem met liefde. ,,Dat is tot nu to zo. Daarom wil ik met het nummer ‘Tu Ne Ma’s Pas Laissé’ mijn lieve vrouw bedanken en waardering uitbrengen voor de grote liefde, geduld, passie en warmte die zij mij dagelijks toont,” aldus Revo, vervolgend met ,,En natuurlijk is dat alles dankzij de genade van God”.

Revo voelt zich nog steeds volop gesteund en gekoesterd door vrouwlief Johanna met wie hij stormen en woeste wateren heeft doorstaan. Niet voor niks zingt hij in het nummer ook ‘A so wi be e bangula, ma u be de a ini Gadu ana’ (We struikelden ook wel, maar we waren in God’s handen. A lobiya, wataa a poi koo. Zelfs water kan deze liefde niet afkoelen). Het nummer is gezongen in Frans en Ndyuka. Reverinio, zoals hij in het echt heet, en Johanna Dompig gaan al 18 jaar en 6 maanden samen. Dit jaar zijn ze 13 jaar getrouwd.

De strelende woorden van de zanger met top muzikale omlijsting zijn welles waar bedoeld voor zijn eigen vrouw, maar komen goed van pas voor elke man die zijn liefje op een goed nummer wenst te trakteren. De france romance in ‘Tu Ne Ma’s Pas Laissé’ geeft het lied ook een heel goede ingang in Frans-Guyana en Frankrijk waar Surinaamse artiesten steeds meer terrein aan het winnen zijn. Het aantal keren dat het nummer binnen 3 dagen op youtube is afgespeeld verklapt dat Revo ook veel fans heeft buiten Suriname. De videoclip van de romantische zwingeris te bekijken op (https://youtu.be/HJwvWp856XE).

De artiest timmert al meer dan 12 jaren aan de weg als gospelzanger. Hij bracht in de afgelopen jaren 3 albums uit. Hoewel hij zowel in zijn eerste album (SondroYu, 2010) als in het tweede (A De Ya, 2011) heel goed presteerde, scoorde hij vooral heel goed met zijn derde album uit 2012 getiteld GafaJeshu. Veel mensen kennen hem vooral van ‘Gafa Jeshu’ waarin hij gelovigen oproept de Here Jezus te eren, voor Hem te buigen en Hem te loven. Voorafgaand aan ‘Tu Ne Ma’s Pas Laissé’ had Revo eerst ‘Taampu Gingin’, gevolgd door ‘Sranan e krey’ uitgebracht. Beide scoorden goed.

Wie Revo kent, weet dat zijn topnummers geen toeval zijn. Hij is naast zangdocent bij Revo Music and More, ook klarinettist en zanger in de Politiekapel van Suriname. De artiest werd in 2011 second runnerup tijdens het songfestival van de Politie Spelen op Aruba. Revo is voorts lid geweest van de R&B-jongensgroep Clix, Maranatha Jeugdkoor, Redeemed koor en Burning Fire Choir.

Volg Revo Pinas:

YouTube : https://www.youtube.com/c/RevoPinas

Facebook: https://www.facebook.com/RevoPinas

Instagram: https://www.instagram.com/revopinas

(Louis Alfaisie @2021)