De bekende tiktokker Sergio ‘Snaipa’ Babe schittert als Uncle John in de gelijknamige film van Para’s Media (PM), die deze maand in première gaat. Uncle John is een 75 minuten durende comedy. Snaipa die bekend is van zijn stoere taal en keiharde boodschappen op Tiktok en Facebook, laat zich in deze film van zijn andere zijde zien. De influencer is sinds deze maand onderwerp van heftige discussies op het sociale media, nadat hij een boek opendeed over zijn leven als polygamist. Snaipa heeft namelijk drie vrouwen.

‘Uncle John’ is het verhaal van een zorgzame oom die zich ontfermt over zijn neefjes nadat die wees zijn geworden. Zijn strenge opvoeding wordt echter bestempeld als ‘wreed’. Wat zijn harde optreden heeft betekend in het leven van de opgroeiende jongens blijkt pas wanneer hij komt te overlijden. Para’s Media topman El Durando Misiedjan is blij met de bijdrage Snaipa. ‘Het is voor ons eer om samen te werken met Snaipa. Zowel in de onderhandelingen als bij de opnamen hebben wij hem ervaren als een zeer openhartige persoonlijkheid. Hij is zeer coöperatief. We konden elkaar snel vinden,” aldus Misiedjan, die zelf een rol heeft als een van de neefjes van Uncle John.

De andere hoofdrolspelers zijn: Clifton Djoe, Quinton Black, Sjosric Dona en El Durando Misiedjan. De film zal, net als alle andere producties van Para’s Media, alleen te zien zijn op het streamingplatform Marronflix.

(Louis Alfaisie @2022)