The M4 Girls gaat op maandag 6 december 2021 in première op Marronflix. De langverwachte kinderfilm met vier super meisjesheldinnen, uitgerust met superkrachten, is een productie van Para’s Media. The M4 Girls is Para’s Media eerste kinderfilm en bevat in eerste instantie 2 seizoenen met elk 12 episodes van gemiddeld 25 minuten. Daarmee zijn marronflix-abonnees gegarandeerd van meer dan 600 minuten aan fictie, humor en spanning. De serie is een ‘must see’.

Episode 1 bevat een kennismaking van de kijker met de vier eenvoudige dorpsmeisjes Mamisji, Mamsjoe, Maisja en Maabaaka (4xM), hun goedhartigheid, hoe zij aan hun krachten komen en transformeren in supermeiden. Hun sterke drang om de wereld te veranderen start in Saint Laurent du Maroni, in Frans-Guyana, vlak tegenover de grensplaats Albina (Suriname). Het verhaal speelt zich af in Suriname en Frans-Guyana.

Mamisji’s superkracht zit in de hete laserstralen uit haar ogen. Ze kan daarmee slechterikken op afstand houden en zelfs muren doorboren. Mamsjoe kan in noodgevallen razendsnel in de ronde draaien, waardoor ze zo sterk wordt dat ze zelfs een auto omver kan gooien. Wie Maisja boos maakt kan kennis maken met de verrassende krachtige waterstralen uit haar handen. Maabaaka is het meisje van vuur en snelheid. Samen vormen ze een onverslaanbaar kwartet. Lorisca Malon, Ginna Totoe, Marielle Akoma en Mariella Akoma vervullen hun rollen voortreffelijk.

Net als alle andere films van Para’s Media zal The 4 Girls alleen te zien zijn op www.marronflix.com.