Had Johan Misiedjan en zoon Derillio al goed gescoord met het lied ‘Mi lobi wi’, nu de videoclip uit is, stromen de positieve reacties versneld binnen. De zanger maakte de lancering van de videoclip zelf bekend op zijn facebook-pagina.

Het bachachanummer was in juni nauwelijks uit of het klonk al de hele dag door op verschillende radiozenders in Suriname. Johan bracht het nummer uit als dank aan de fans die hem jarenlang trouw is gebleven. De 51-jarige Johan timmert ondertussen al ruim 35 jaar aan de weg in de muziek. 

In de videoclip demonstreren Johan en Derillio, samen met enkele vlotte danseressen, de sierlijke bachatadans. Met dit project neemt Johan zoonlief duidelijk mee in zijn muziekwereld. Totdan had Derillio alleen bijgedragen als backgroundvocalist. Kennelijk vindt papa hem eindelijk rijp genoeg om zelf ook in de spotlights te komen. Hij grijpt de kans met twee handen, want zowel bij het zingen als bij het dansen sluit hij naatloos aan op zijn de ster. Johan is onder de indruk van de muziektalenten van zijn zoon, die primair percussionist is.

Johan denkt nog niet aan stoppen, en voor Derillio is dit mogelijk nog maar het begin.