SAINT LAURENT (Frans-Guyana), 10 maart 2024 – Net buiten het licht van de schijnwerpers heeft een muzikaal meesterwerk in stilte zijn weg gevonden naar de oren van de wereld. De “I Faya Mixtape 2024” is voortgekomen uit een samenwerking tussen Main Production, Dj Badjho Musicgroup en de I Faya Roots Foundation. Zanger I Faya is de hoofdrol hierin.

Met 23 tracks doordrenkt van de unieke klanken van I Faya, the man himself, zorgvuldig samengesteld, gemixt en geproduceerd door de getalenteerde Dj Badjho, is deze mixtape een viering van muzikaliteit en authenticiteit. Het is een reis door de diverse genres die I Faya’s muzikale reis hebben gevormd, van reggae tot hiphop en dancehall.

Voor degenen die nog niet bekend zijn met de naam I Faya, is het belangrijk om te weten dat hij meer is dan alleen een artiest. Geboren als Freddy Main, is I Faya een Rastafari die diep geworteld is in de Nyah Binghy Order. Met een carrière van 15 jaar in de muziekindustrie heeft hij een erfenis opgebouwd die zijn weg heeft gevonden naar alle grote legale downloadplatforms, zoals iTunes, Apple Music, Deezer, Spotify en nog veel meer. Zijn aanwezigheid op sociale media, van Facebook tot Instagram, van YouTube tot TikTok en Twitter, heeft een gemeenschap van trouwe fans gecreëerd die zijn boodschap van liefde en eenheid omarmen.

Hoewel de lancering van de mixtape niet groots is uitgepakt, mag de impact ervan niet worden onderschat. Het is een eerbetoon aan I Faya’s toewijding aan zijn kunst en een erkenning van zijn rol als een voorbeeldfiguur voor jongeren.

Met de bescheiden launch van de “I Faya Mixtape 2024” laat de artiest weten dat de kracht van echt kunst niet per se wordt gekenmerkt door flitsende lichten, luidruchtigheid en groot publiek. Hij gelooft in de kracht van veelzeggende boodschappen en de invloed daarvan op zijn fans.

Terwijl de mixtape langzaam terrein wint bij het publiek klinkt I Faya’s boodschap van liefde en eenheid steeds luider. En zoals hij zelf zegt, “Ik zeg wat ik doe en ik doe wat ik zeg”, zal I Faya blijven schitteren als een baken van inspiratie voor degenen die zijn muziek omarmen en zijn boodschap van hoop volgen.

Volg I Faya op: Youtube : https://www.youtube.com/channel/UCADrfQC8kb_3en0TGcldqpw

Facebook : I FAYA Twitter : https://twitter.com/ifaya3

Instagram : Ifaya3

Tiktok : Ifaya9 Spotify : (I Faya) / https://open.spotify.com/artist/4MoXKpCraZGmgt7BKlhtGm

(Louis Alfaisie @2024)